2021 års miljöpristagare presenterad

Idag har vi glädjen att meddela att Norbergs Naturskyddsförenings miljöpris går till Pia Carlsson, bibliotekspedagog vid Norbergs bibliotek. Hon får priset för sitt entusiastiska arbete med att intressera barn för naturen med ”Sång och rörelse med Pia i Stora skogen”. Pia har också varit engagerad i programpunkten ”Naturkalas” där viktiga frågor inom natur och miljö belysts och i att låta vägkanterna blomma i Kylsbotrakten.

Detta meddelas från dagens årsmöte som hölls på Karsbo äng. Efter årsmötet utförde vi årets fagning av ängen och umgicks en stund medan vi spanade efter trastar och morkullor. Vi såg dock fler harar och tofsvipor.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.